short term loans
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2

Misiune si valori

Ne preocupa calitatea actului medical si o relatie bazata pe comunicare cu pacientii nostri. Misiunea noastra este de a asigura intreaga gama de servicii stomatologice pacientilor nostri, indiferent de varsta acestora. Pentru a atinge acest obiectiv am constituit o echipa de medici specialisti cu experienta in domeniu si am dotat Centrul Stomatologic Dentaurum, precum si laboratorul dentar al acestuia, cu toate echipamentele necesare pentru asigurarea unor servicii de calitate. Am ales ca locatie strada Nae Leonard, foarte aproape de intersectia cu strada Cluj pentru a asigura pacientilor nostri locuri de parcare langa clinica. Oferim servicii stomatologice complexe, de la protetica, terapie si pana la chirurgie, atat pentru adulti, cat si pentru copii.
Centrul Stomatologic Dentaurum este situat in Galati, str. Nae Leonard Nr. 1 Bl C1, parter si este specializat pe servicii de protetica, endodontie, cariologie, pedodontie, paradontologie, implanturi dentare, extractii.
 

 

Carduri Star BT

Carduri Star BT

Star BT este un program de loialitate de la Banca Transilvania prin care beneficiezi de puncte si rate fara dobanda in magazinele partenere.

Abonamente

Abonamente

Abonamentele pentru pacientii nostri ii ajuta sa obtina tarife mai bune la serviciile prestate.

Medici

Medici

Echipa de medici este formata din persoane pregatite din punct de vedere profesional si care au experienta de peste 15 ani in domeniu.