short term loans

Implantologie dentara


Ce sunt implantele ?

Implantele dentare sunt radacini artificiale din titan folosite in protetica dentara pentru a inlocui dintii care lipsesc prin coroane , punti sau proteze ancorate pe acestea. Implantele sunt fabricate din aliaje speciale ale titanului deoarece acest material este perfect compatibil cu organismul uman, necoroziv si extrem de usor.
La Dentaurum folosim implante de cea mai buna calitate recunoscute international (Implantium, MIS, Ankylos, Nobel Biocare).Acest lucru adaugat la priceperea si experienta medicilor care lucreaza la noi va ofera dumneavoastra garantia unor lucrari de cea mai buna calitate care sa va ofere satisfactii pe termen lung.

Pentru a citi in continuare, click aici


De ce implante dentare ?

Implantele dentare sunt radacini artificiale din titan folosite in protetica dentara pentru a inlocui dintii lipsa prin coroane , punti sau proteze ancorate pe acestea. Dupa osteointegrare implantul se simte similar cu un dinte natural.
Implantele dentare sunt cea mai avansata metoda din punct de vedere tehnologic de inlocuire a unui dinte lipsa. Implantele exista sub diverse forme atestate de cateva mii de ani insa adevarata revolutie in aceasta ramura a medicinii dentare s-a produs in 1970 prin descoperirea aliajului de titan, un aliaj necoroziv, biocompatibil cu tesuturile si extrem de usor.

Pentru a citi in continuare, click aici


O sa reziste implantele dentare?

Lumea spune sa nu-mi pun implante pentru ca nu o sa tina. Este adevarat?

Nimic mai fals. De altfel suntem aproape siguri ca cei care faca asemenea afirmatii nu au avut niciodata un implant dentar si propabil ca nici macar nu stiu ce este acela.
Este in schimb adevarat ca inainte de inserarea unui implant dentar se iau toate masurile pentru ca acesta sa reziste pe termen lung. In acest scop ne vom asigura ca starea dumneavoastra de sanatate este buna, ca nu aveti boli cronice (cancer, diabet de gradul I, TBC ) si de-abia ulterior se va trece la inserarea implantelor.

Pentru a citi in continuare, click aici


Etape chirurgicale

La Dentaurum implante de cea mai buna calitate (Implantium, MIS, Ankylos, Nobel Biocare) vor fi inserate chirurgical de catre medici chirurgi renumiti cu pregatire exclusiva in domeniul implantologiei orale. Acest lucru va ofera garantia unor lucrari de calitate si cu rezultate durabile in timp.

Va asteptam la Dentaurum pentru a va convinge de profesionalismul specialistilor nostri.
Plasarea implantului se face in faza chirurgicala a tratamentului prin implante. Aceasta constituie Faza I a tratamentului prin implante.

Pentru a citi in continuare, click aici


Coroana pe implant

Atunci cand va lipseste un singur dinte solutia cea mai buna si poate si cea mai economica este inserarea unui implant.
Specialistii de la Dentaurum vor confectiona pentru dumneavoastra coroane dentare ancorate pe implant, estetice, durabile, de care sa fiti multumiti o perioada indelungata.

Pentru a citi in continuare, click aici


Puntea pe implante

O punte pe implante este aproape identica cu o punte dentara cu precizarea ca aceasta lucrare protetica va fi agregata pe implante inserate anterior. In cele mai multe cazuri cand se foloseste o punte pe implante, este nevoie de inserarea unui implant pentru fiecare dinte care lipseste. Ulterior coroanele se solidarizeaza una de cealalata pentru a forma o singura piesa protetica cu rezistenta sporita.

Pentru a citi in continuare, click aici


Proteza pe implante

Foarte multi pacienti suna la Dentaurum si ne intreaba daca facem proteze dentare. Este foarte adevarat ca facem proteze dentare de cea mai buna calitate, insa, intotdeauna le aducem la cunostita acestor pacienti ca exista o metoda mult mai buna, mai functionala si mai confortabila.

Aceasta poate fi puntea totala pe implante sau daca nu o proteza totala stabilizata pe implante.

Pentru a citi in continuare, click aici