short term loans

Terapie

In Centrul Stomatologic Dentaurum Galati se efectueaza terapii aferente urmatoarelor ramuri dentare:

Endodontia – este o specialitate stomatologica ce are in vedere prevenirea, diagnosticul si tratamentul afectiunilor pulpei dentare – tesutul moale format din vase de sange si nervi, situat in interiorul dintelui, precum si a regiunii apicale. Tratamentul de canal radicular devine necesar in momentul in care pulpa se inflameaza sau moare. Daca nu este tratata, infectia se raspandeste la os si tesuturile inconjuratoare. Dati click aici pentru detalii privond edodontia.

Cariologia – este o specialitate stomatologica ce presupune eliminarea cariilor dentare.
Cariile dentare sunt o boala degenerativa de sanatate orala care rezulta din descompunerea smaltului dintilor. Distrugerea structurii dintelui asociata cu degradarea poate duce la dezvoltarea de “gauri in dinti”, numite carii, adesea cauzate ca rezultat al alegerilor dietetice si practicilor de igiena orala.

Pedodontia – este ramura a medicinii dentare care are in vedere tratamentul specific dintilor temporari (dinti de lapte) si al dintilor permanenti tineri (abia erupti). Cuprinde, de asemenea, si tratamentele profilactice prevenind caria prin fluorizari si sigilari ale santurilor si fosetelor, si tratamentul cariei, deoarece caria aparuta la dintii de lapte netratata se va complica si va afecta eruptia dintilor definitivi.

Terapie

Terapie